Indkøbskurv

Din indkøbskurv

Varer i kurven: 0

Når du handler hos Biosol

Du kan oprette din egen kundeprofil. Det letter fremtidig handel hos os:

Opret kundeprofil

 

Har du allerede en kundeprofil i vores shop kan du logge ind her:

Log Ind   

 

Link til Biosol produktkatalog

 

Biosol

Produktguide

 

klik her


Dine cookie præferencer
Cookie/Privatlivs-politik

 

Bliv Biosol konsulent

Er du interesseret i at blive konsulent hos Biosol A/S 

Klik her

Tilbud 
Pris:
129,00
vnr:
som4

Biosol A/S
Abildvej 1
5700 Svendborg

Telefon +45 62201770
E-mail: kontor@biosol.dk

Samarbejdspartnere

 

Sisters Choice
*
 

RAUNSBORG

 

                       *

 

Bedre Bad

 

                       *

 
draabekludetop.jpg
Cookie- og Privatlivspolitik  intranet   Biosol intranet

Cookie- og Privatlivspolitik


Se og ret dine cookie indstillinger

Cookiepolitik

Websitet ejes og publiceres af:

Biosol A/S
Abildvej 1
5700 Svendborg

 

 

Cookiedeklaration

Hvad er en cookie? 
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

 

 

Afvisning af cookies

Gennem præferencer

Du har altid mulighed for at ændre dine præferencer i forhold til hvilke cookies vi må gemme på siden.

 

Gennem browser

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.


 

Sletning af cookies

Ønsker du at få slettet eller oplyst hvilken personfølsom data vi har liggende omkring dig, kan du henvende dig på kontor@biosol.dk. 


Dit samtykke gælder for følgende domæne: biosol.dk

 

 

Cookiedeklaration

Du har mulighed for at besøge vores hjemmeside anonymt. Hvis du vælger at acceptere cookies vil vi have mulighed for at gemme data omkring dig. 
Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine præferencer her. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at optimere vores hjemmeside ud fra din færden derpå, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer ved dit samtykke. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser og øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse udfyldelse af en kontaktformular.

 

 

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi bruger dine oplysninger til:

  • Forbedre oplevelsen af vores hjemmeside
    • Vi prøver konstant at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Derfor bruger vi forskellige cookies til at spore din færden på hjemmesiden og på den måde kunne optimere.
  • Remarketing
    • Remarketing viser dig efter dit besøg på vores hjemmeside de ydelser du har vist interesse i igen. Det er med til at sikre dig målrettede annoncer for det indhold der interesserer dig, frem for tilfældige annoncer.

 

Retsgrundlag

Behandling af din data er baseret på dit samtykke jf GDPR, art. 6(1)(a)-(b)

Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på kontor@biosol.dk

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på og geografisk placering videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Persondatapolitik / Privacy policy

Din persondata er vigtig for os, og har høj prioritet hvad angår sikkerhed.

 

Indsamling af persondata

Biosol indsamler og behandler kun persondataoplysninger, som er nødvendige for at kunne opretholde de forpligtigelser vi har overfor dig som nuværende eller kommende kunde, dvs. levering af varer, support og produkter til højeste serviceniveau.

Det bruger vi dine data til:

Dine data vil generelt blive anvendt til at vedligeholde kunderelationen i form af fakturering og support. Her ud over, at opretholde en generel kontakt til dig i forbindelse med f.eks. tilbudsgivning og rådgivning.

Alle kan tilmelde sig vores nyhedsbrev; her kræves kun din e-mail adresse, men navn eller firmanavn kan valgfrit tilføjes for at gøre nyhedsbrevet mere personligt. Nyhedsbrevet anvendes udelukkende til udsendelse af tilbud og nyheder vedrørende Biosol og Biosol´s produkter. Til-og afmelding er frivilligt, og håndteres af dig som bruger. Du kan altid afmelde dig ved at meddele det  på mail til kontor@biosol.dk 

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Læs mere om hvilke personoplysninger vi indsamler via cookies øverst på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine præferencer her.

Hvilke personoplysninger indsamles:

Oplysningerne indsamles hovedsagelig direkte fra dig ved personlig kontakt og/eller udfyldelse af formular. Enkelte opslag kan forekomme i f.eks. CVR-registeret eller et af de eksisterende offentlige personregistre (krak, de gule sider, m.m.).

Følgende personoplysninger indsamles altid, når du oprettes som kunde hos Biosol eller henvender dig i forbindelse med tilbud og/eller rådgivning:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer


Følgende oplysninger indsamles yderligere, hvis du oprettes som offentlig institution eller erhvervskunde:

  • Firmanavn
  • Stillingsbetegnelse
  • CVR-nr.
  • EAN-nr.


Følgende oplysninger kan i nogen tilfælde være nødvendige at indsamle, alt efter produkt(er) eller serviceydelse(r):

  • Domænenavn
  • IP-adresse

 

Retsgrundlag

Behandling af din data er baseret på dit samtykke jf GDPR, art. 6(1)(a)-(b)

Behandling og opbevaring

Alle personoplysninger bliver behandlet fortroligt, og videregives kun til andre hvis loven tillader eller kræver det.

Vi anvender eksterne leverandører som gør det muligt for os, at kunne levere produkter og tjenesteydelser bedst muligt til dig; eksempelvis bogføringsprogrammet Microsoft dynamics C5. Disse leverandører fungerer som databehandlere for Biosol A/S, og behandler i visse tilfælde dine personoplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med leverandørerne, og de handler kun ud fra vores instrukser.

Al data opbevares sikkert og fortroligt. Vi sørger for løbende at slette dine personoplysninger når de ikke længere er relevante for de formål, vi har indsamlet dem til, medmindre loven kræver andet, som f.eks. bogføringsloven.

Indsigtsret, udlevering og sletning af persondata

Du kan til en hver tid tilbagekalde dette samtykke som du frivilligt har givet Biosol A/S. Endvidere har du altid følgende rettigheder:

  • Gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger
  • Få indsigt i dine personoplysninger
  • Få rettet ukorrekte personoplysninger
  • Få slettet personoplysninger
  • Få udleveret dine personoplysninger (dataportabilitet)

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på følgende mail: kontor@biosol.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet 

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

 
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere