Sanira toiletbørstesæt i grå inkl. refill

  • Pris.: 282,00 kr.
  • VareNr.: 6001g

Samme gode kvalitet som vores kendte Sanira toiletsæt, blot nu i flot ny metalgrå inkl. 1 stk. refill
Varedeklaration:
Alle plastdele: Plasttypen “Polyolefin”. Sæben er baseret på naturligt nedbrydelige vegetabilske vaskeaktive stoffer. Miljøvenlig råvaresammensætning. pH værdi 2,2.
Biologiske nedbrydelige, uden hverken at forstyrre naturen, eller det biologiske rensningsanlæg.
For yderligere information: Rekvirer udførligt datablad.
Sanira Komplet inkl. 450 ml. refill.
Fremtidens toiletbørste med indbygget sæberefill.
Alle hensyn er taget til natur og miljø. Produceret og udviklet i Danmark.

Anvendelse:
Hygiejnisk toiletbørstesystem med dosering fra refill til børste, hvilket letter den daglige rengøring, og efterlader et friskt og velduftende toilet. Sanira-system består af en toiletbørste og en holder, en refill til rengøring og desinfektion af toilettet. Den korrekte dosering sker ved et let tryk på børsten, indtil sæben når ud til de yderste børstehår, så er der doseret 3 – 4 ml.- nok til rengøring af toilettet.
Økonomisk i brug. Der anvendes kun 3 – 4 ml. sæbe pr. gang. Børsten og sæbe er fremstillet af miljøvenlige råvarer, der alle opfylder OECDs strengeste normer. Sæben indeholder naturligt nedbrydelige vaskeaktive stoffer, der er baseret på vegetabilske olier. Sæben er tilsat parfume, der afgiver en behagelig duft, når sæben kommer i forbindelse med vandet i toilettet. Den fjerner og forhindrer dannelse af kalk og rust i toilettet. Børsten er desinficeret efter endt brug og forbliver venlig og indbydende selv efter mange års brug.

Der tages forbehold for taste/trykfejl, udgåede varer og eventuelle prisændringer.
Bemærk at der for tiden kan forekomme leveringstider på op til én uge.

 

Biosol produkter er alle miljøvenlige, og dækker ethvert behov inden for den daglige rengøring. Mikrofiber produkter muliggør rengøring kun ved brug af vand, endda i små mængder.

Log ind som konsulent