Mikrofiber

Sådan fungerer spaltet mikrofiber

Alle Biosols mikrofiber produkter er fremstillet af den specielle Biosol fiber (spaltede ultra-fine mikrofibre), der virker som et meget finmasket rørsystem.

Når produktet (microfiber klud) bruges i tør tilstand, er det den elektrostatiske evne, der udnyttes. Elektrostatisk kan sammenlignes med en magnet. Produktet tiltrækker støv og tørt smuds. Dette holdes fast på samme måde som en magnet, på grund af at støv/tørt smuds er negativt ladet og polyester/polyamid er positivt ladet.

Når de bruges i fugtig/våd tilstand, arbejder fibrene ved hjælp af kapillærkraft (kapillærkraft er en naturlig kraft, der bruges i naturen. F.eks. bruger træer/planter deres fine rodnet til at suge vandet op til bladene). Vand og smuds suges op i fibrenes rørsystem og fastholdes så hårdt, at det ikke afgives til de emner, der efterfølgende aftørres. Fiberne åbner sig og afgiver smudset, når produktet bliver vasket ved min 60 grader.

VIGTIGT: Universalkludene lægges sammen 3 gange, så der fremkommer i alt 16 sider. Afvask emnet med én side for at fjerne evt. rester af tidligere anvendte rengøringsmidler, aftør derefter med én ren side. Fremover skal emnet kun aftørres med én side.

Log ind som konsulent