Biosol afløbsrens 1 liter

  • Pris.: 215,00 kr.
  • VareNr.: 6075

Varedeklaration: Vand, enzym BL 50, Satiaxane og pafume. pH-værdi 6,9. For yderligere information: Rekvirer udførlig datablad. Fremtidens afløbsrens baseret på enzymer. Kraftfuld problemløser til afløb og faldstammer. Afløbsrens fjerner effektivt dårlig lugt, ved at nedbryde det organiske materiale som sidder i afløb og faldstammer, og som med tiden vil medføre, afløbet stopper helt til. Indeholder bakterier som producerer de enzymer, der nedbryder årsagerne til dårlige lugte. Langtidsvirkende. Bliver ved med at arbejde indtil alt organisk materiale er nedbrudt. Miljøvenlig og biologisk nedbrydelig råvaresammensætning.
Anvendelse: Lotus Afløbsrens med enzymer er baseret på aktive enzymer til forebyggelse af tilstoppede og ildelugtende afløb. Hæld 1½ – 2 dl. i afløbet ca. hver 3. måned. Det er vigtigt, de behandlede afløb ikke benyttes de efterfølgende 3 – 4 timer, (gerne natten over) da afløbsrens skal have tid til, at sætte sig og starte processen.
Anvendelsesområder: Toiletter, hånd- og køkkenvaske, gulvafløb m.m.

Der tages forbehold for taste/trykfejl, udgåede varer og eventuelle prisændringer.
Bemærk at der for tiden kan forekomme leveringstider på op til én uge.

 

Biosol produkter er alle miljøvenlige, og dækker ethvert behov inden for den daglige rengøring. Mikrofiber produkter muliggør rengøring kun ved brug af vand, endda i små mængder.

Log ind som konsulent